Animaliak - Aston, Claire; Harris, Nicholas; Turner, Joanna; Addario, Susanna; Eskura Itzulpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2001)
Intsektu, arrain, anfibio, narrasti, hegazti eta ugaztun ugariri buruzko datuak eta informazioa. 200 irudi bikain baino gehiago. Glosategia eta aurkibidea. Etxean zein eskolan erabiltzeko egokia.
Glosategia: 60.-61. or.
Gaikako aurkibidea: 62.-64. or.
Animals
Keywords: Zoologia; Animaliak; EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak