Antzinako herriak - Dineen, Jacqueline; Harris, Nicholas; Turner, Joanna (Donostia : Ttarttalo, 2001)
Antzinako zibilizazioei buruzko gertaerak eta informazioa. 100 irudi bikain baino gehiago. Kronologia eta aurkibidea. Etxean zein eskolan erabiltzeko egokia.
Aurkibide kronologikoa: 58.-61. or.
Gaikako aurkibidea: 62.-64. or.
Ancient Worlds
Keywords: Historia unibertsala; Antzinako zibilizazioak; EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak