Estazio meteorologikoa - Iametza interaktiboa SL (Lasarte-Oria : Iametza interaktiboa S.L., 2019)
Estazio meteorologiko bat muntatu eta momentuan ematen dituen baloreak ikustea da helburua. Horretarako, pantaila txiki batean datuak erakutsiko dira. Wifi plaka txiki bat konektatuko da eta datuak bidaliko ditu minutuero.
DBH
Keywords: Proiektuetan oinarritutako ikaskuntza (POI); Arduino (Mikrokontrolagailua); EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Erronketan oinarritutako ikaskuntza