LEDa programazio bidez piztu eta itzali - Iametza interaktiboa SL (Lasarte-Oria : Iametza interaktiboa S.L., 2019)
Aurreko tutorialetan zirkuituen eta programazioaren oinarriak ikasi ditugu, tutorial honetan biak erabiliko ditugu. Arduinoren pin digitalak Arduinoak 0tik 13rako zenbakiak dituzten pin digitalak ditu. Orain arte erabili dugun 3V3 pinak beti 3,3 Volt ematen ditu, pin digitalek aldiz 5 Volt eman ditzakete edo ez, eta beren jokabidea programazio bidez kontrolatu dezakegu.
DBH
Keywords: Proiektuetan oinarritutako ikaskuntza (POI); Arduino (Mikrokontrolagailua); EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Erronketan oinarritutako ikaskuntza