Programazioaren oinarriak (I) : gertaerak - Iametza interaktiboa SL (Lasarte-Oria : Iametza interaktiboa S.L., 2019)
Gertaera blokeek programa baten pausoak noiz egin behar diren adierazteko balio dute. Programen hasiera bezala erabiliko ditugu, adibidez, "bandera klik egitean" blokea. Programazioan ohikoa izan ohi da "Kaixo mundua!" esanez hastea. Guk ere horixe egingo dugu.
DBH
Keywords: Proiektuetan oinarritutako ikaskuntza (POI); EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Erronketan oinarritutako ikaskuntza