LEDa piztu kableekin zirkuitu bat osatuz - Iametza interaktiboa SL (Lasarte-Oria : Iametza interaktiboa S.L., 2019)
LED bat piztuko dugu zirkuitu elektriko bat osatuz, baina kasu honetan LEDa Arduinora zuzenean konektatu ordez prototipo plaka bat eta ar-ar kableak erabiliko ditugu zirkuitua osatzeko.
DBH
Keywords: Proiektuetan oinarritutako ikaskuntza (POI); Arduino (Mikrokontrolagailua); EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Erronketan oinarritutako ikaskuntza