Dilista eta kuiarekin egindako humusa - Castorenea, Amaia (Lasarte-Oria : Iametza interaktiboa S.L., 2019)
3/4 egun kontserba daiteke untzi hermetiko batean edo filme gardenez "kontaktuan" estalita (airerik ez utzi humusa eta filmea artean, oxidazioa oraindik gehiago berandutzen du).
LMH, DBH
Keywords: Proiektuetan oinarritutako ikaskuntza (POI); Sukaldaritza -- Errezetak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Eduki digital didaktikoak; Erronketan oinarritutako ikaskuntza