Animaliak zenbatzen - Oud, Pauline; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2020)
Nane eta Nuno saltoka doaz zelaian barrena poz-pozik. Bertan, animalia asko ikusiko dituzte eta haiek zenbatzen arituko dira. Zenbatuko al duzu Nane eta Nunorekin? Animaliei eta zenbatzeari buruzko istorio alai bat. 2 urtetik gorako haurrentzat, hizkuntza garatzen laguntzeko.
2 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Diertjes tellen met Fien en Milo
Keywords: Album ilustratuak; Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura