Eskularru galdua - Harmer, Sharon (Donostia : Ttarttalo, 2020)
Neguko ipuintxo honetan, egurgile batek bere artilezko eskularrua galdu du basoan, eta basoko animaliek berehala aurkituko dute. Banan-banan, eskularruaren barruan sartuko dira, hotzetik babesteko. Baina orduan, egurgilea itzuliko da bere eskularrua berreskuratzera.
2 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Der verlorene Handschuh
Keywords: Basoak; Animaliak; Negua; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Liburu mutuak; Ipuinak