Non zaude, tximutxo? (Antwerpen (Belgika) : Ballon, 2020)
Tigreak eta tximuak oso gustuko dute elkarrekin ezkutaketan jolastea. --Zatoz ni harrapatzera! -dio tximuak. Lagundu tigreari bere laguna aurkitzen! Liburu honen bidez, zure txikiek oihaneko animalia guztiak ezagutuko dituzte. Zulo bakoitzaren bestaldean sorpresa bat dago.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Oihaneko animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Irudimena -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura