Latina (arazo-egoera) : DBH4 - Irakaslearentzako material didaktikoa eta ikaslearentzako liburua - San Juan Manso, Enara; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2020)
Ikaslearentzako liburua arazo-egoera banaren inguruko hamar unitatetan egituratuta dago eta irakaslearentzako materialak hamar unitate horien inguruko azalpen didaktikoak biltzen ditu.
2020/06/22
DBH, 4. maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Unitate didaktikoak; Arazo-egoerak; Erronketan oinarritutako ikaskuntza