Meategiak - Mujika Alustiza, Jose Antonio; Agirre-Mauleon, Juantxo; Bodego, Arantxa; Landarlan Ingurumen Elkartea ([S.l.] : Landarlan Ingurumen Elkartea, 2020)
Ondare natural eta kulturalari buruzko bideo labur sorta aurkituko dugu. Azalpenak, alor ezberdinetako adituen eskutik jasoko ditugu. Meatzaritzak aroz aro izan zuen garrantzia ezagutzeaz gain, gizakiak ustiatzen zituen mineral horien jatorriari buruzko azalpenak jasoko ditugu.
Parte-hartzaileak: Joxan Mujika (arkeologoa), Juantxo Agirre (arkeologoa), Arantxa Bodego (Geologian doktorea)
LH, DBH, Lanbide Heziketa eta Batxilergoko ikasleentzat
Keywords: Meatzeak -- Historia -- Aralar (Mendilerroa); Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak