Aralarren sorrera - Aranburu, Arantza; Apraiz Atutxa, Arturo; Landarlan Ingurumen Elkartea ([S.l.] : Landarlan Ingurumen Elkartea, 2020)
Ondare natural eta kulturalari buruzko bideo labur sorta aurkituko dugu. Azalpenak, alor ezberdinetako adituen eskutik jasoko ditugu. Bideo honek erliebeak eta mendiak nola sortzen diren erakutsiko digu, eta geologiako kontzeptu interesgarriak argituko dizkigu.
Parte-hartzaileak: Arantza Aranburu (Geologian doktorea), Arturo Apraiz (Geologian doktorea)
LH, DBH, Lanbide Heziketa eta Batxilergoko ikasleentzat
Keywords: Geologia -- Euskal Herria; Aralar (Mendilerroa); Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak