Ura - Landarlan Ingurumen Elkartea ([S.l.] : Landarlan Ingurumen Elkartea, 2020)
Ondare natural eta kulturalari buruzko bideo labur sorta aurkituko dugu. Azalpenak, alor ezberdinetako adituen eskutik jasoko ditugu. Non jaiotzen da ura? Zergatik da garrantzitsua nire herriko erreka beti garbi egotea? Bideoa ikusi, eta zalantza guztiak argituko dizkizu.
LH, DBH, Lanbide Heziketa eta Batxilergoko ikasleentzat
Keywords: Uraren zikloa -- Euskal Herria; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak