Argalas - Arnal Gil, Txabi; Blasco, Julio Antonio; Eizagirre, Pako; Gallastegi, Josu (Gasteiz : Pako Izagirre, 2020)
Bazen behin ikazkin bat, hartzea baino, ematea nahiago zuena. Behin batez, mendia utzi eta hirira jaitsi zen ikazkin hura... Ipuin miragarri bat idatzi du Arnalek, ametsetako magia istorio sinesgarri baten bidez kontatzen diguna.
Material hau AITTU.eus webgunetik ekarri da.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Heriotza; Txakurrak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Audio-ipuinak; Ipuinak