Access 2016, jatorrizko ariketak (Lanbide Ekimena, 2019)
Microsoft Office 2016 Microsoftek 2015ean sortutako bulegotika-suitea da. Microsoft Word Microsoft Office bulegotika-suiteko testu-tratamendurako programa da. Richard Brodie-k sortu zuen Word 1983an, DOS sistema eragilea zuten IBM ordenagailuetarako. Ondoren, hainbat bertsio sortu zituzten, 1984an Macintosh-erako eta 1989an Microsoft Windows-erako. Access, oinarrizko 6 ariketa.
Goi Mailako Zikloa; Erdi Mailako Zikloa
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak