Botanika agronomikoa - Emun Kooperatiba Elkartea (Arrasate) (: Jakinbai, 2012)
Dokumentu honen xedea da erronkak egoki ebazteko gida bat izatea. Dokumentu lagungarria denez gero, ez dago xehatuta ikasgelako eguneroko jarduna nola erregistratu behar den. Hori ziklo bakoitzeko irakasle taldearen barruan erabaki beharko litzateke.
Keywords: Baso-lanetako eta natur ingurunearen kontserbazioa (Erdi mailako zikloa) LOE; Baso eta natura-ingurunearen kudeaketa (Goi mailako zikloa) LOE; Nekazaritza eta abeltzaintza produkzioa (Erdi mailako zikloa) LOE; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak