Basolatik berri onik ez - Urmeneta, Asisko; Josevisky (Donostia : Ikastolen elkartea, 2020)
"Xabirori" aldizkarian atalka argitaratutako komikia.Orbaizetako Olan zer berri dela?Burdin gori urtuak izenik gabeko langileak zulatzen dituela,Gaitzeko izurriteak soldaduak euren gomituan itoarazten dituela,Atariez haragoko bidean Hartza baino puskaz makurragorik badagoela,eta Oihana bera Labeetako Sua itotzera abiatua dela. jakin behar baitut neure begiezBasolan zer berri den...
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura