Naturanhezten.eus : natura ezagutuz maitatu, maitatuz babestu - Landarlan Ingurumen Elkartea ([S.l.] : Landarlan Ingurumen Elkartea, 2020)
Naturan Hezten, natur aberastasunaren zaintzarako kultura zabaltzeko tresna bat da. Landarlan Ingurumen Elkarteak sortu du web-orri hau, Haur Hezkuntzatik hasi eta Batxilergo edo Lanbide Heziketa arteko haur eta gazteei eta haien irakasleei naturaren hezkuntzan sakontzeko aukera emateko. Elkarteko kideek haurrei eta nerabeei, eta orobat ikasle eta herritar guztiei, natura ezagutarazteko eta sentsibilizatzeko baliabideak eskaini nahi dizkieete "www.naturanhezten.eus" proposamen didaktikoan. Ezagutza eta sentsibilizazioa dira, hain zuzen ere, proiektuaren lehen helburuak, eta bigarren xedea naturaz naturan bertan gozatzea da. Arazo-egoerez eta bideoez gain, Ingurumen Hezkuntzarako baliabide interesgarriak biltzen ditu, bai eta mapak ere (oraingoz, Aralarkoa bakarrik; laster, gehiago).
HH, LH, DBH, Batxilergoa eta Lanbide Heziketa
Keywords: Ingurunearen ezagutza; Ingurunearen zaintza; Natura -- Zaintzea; Naturarekiko maitasuna; Aralar (Mendilerroa); Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Eduki digital didaktikoak