Gizarte inklusiorako gorputz- eta kirol-jarduerak - Jakinbai; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([S.l.] : Jakinbai, 2020)
Gizarte-inklusiorako gorputz- eta kirol-jarduerak izeneko eskuliburu honetan garatutako edukiak bat datoz 653/2017 Errege Dekretuan, Gizarte eta Kirol Irakaskuntzako eta Animazioko goi-mailako teknikariaren titulua ezarri eta curriculumaren oinarrizko alderdiak finkatzekoan, erabakitakoekin.
Goi mailako zikloa
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak