Animalia txikiak - Marshall, Natalie; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
Intsektuei buruzko liburua da, eta naturaren eta animalien munduan girotuta dago. Liburuan planteatzen diren galderei eta hegal zabalei esker, paisaia naturaletan bizi diren intsektuak ezagutuko dituzu. Tiratu liburuaren azal hegalei, eta ezagutu intsektuak, non bizi diren eta zer harreman duten haien artean.
0-4 urte (urdina)
Jat. izenb.: A slide & Surprise Book: Little Creatures
Keywords: Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Erreferentzia-materialak