Atomoen arteko elkarrekintzak - Zufiria Unanue, Inma; Beale, Paul; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2017)
Atomoen arteko elkarrekintzak ulertzeko simulazio interaktiboa.
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Natur Zientziak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak