Argiaren islapen-errefrakzioak - Rouinfar, Amy; Zufiria Unanue, Inma; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations)
Molekulak, fotoiak, absorzioa, argia lantzeko simulazio interaktiboa
Bertsioa: 1.4.0
Material hau PhET webgunetik ekarri da
DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Natur Zientziak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak