Grabitazioa - Fisikasi ([S.L.] : Fisikasi, 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: Fisika : grabitazioa. (Selektibitatea, uztaila 2005).
BATX, 2. maila
Keywords: Selektibitate-azterketa -- Fisika -- (2005eko deialdia); Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Unibertsitatera sartzeko ebaluazioa (USE)