Zuzenak : motak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Gaurko bideoan zuzenak ikusiko ditugu, zer motatakoak dauden... Berau ezagutzea marrazketa teknikorako oso garrantzitsua da. Bideoan bakarrik teoria ikusten da. Aurrerago ariketak egingo ditugu. Adi egon!
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak