Oihana - Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2020)
Oihaneko animaliaz beteta dago liburu hau, eta era guztietako jolasetan aritu nahi dute zurekin: itzalak aurkitu, labirintoan bide egokia aukeratu, desberdintasunak bilatu eta beste asko.
4 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Mon cahier des jeux. La jungle
Keywords: Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura