Diziplinarteko koadernoa - Irakaslearen gida didaktikoa : Lehen Hezkuntza 4 - Aldasoro, Mikele (Donostia : Ikaselkar, 2020)
EKI LH 4 Diziplinarteko koadernoa gida, lEKI LH 4ko Diziplinarteko koadernoa erabiltzeko gida didaktikoa da. Lehen hezkuntzako laugarren maila diziplinartekotasuna lantzen laguntzen duen ikasmateriala da hori, hain zuzen ere. Euskara, Lengua Castellana, English, Matematika eta Ingurunea biltzen ditu bere baitan, besteak beste.
2020/05/21
2020/05/21
LMH, 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2019ko deialdia; EIMA 1, 2020ko deialdia)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak