Euskara : Lehen Hezkuntza 4 - Aiesta, Aitziber; Murua, Mitxel; Pelaez, Patxi (Donostia : Ikaselkar, 2020)
Euskara eta literatura lantzeko ikasmateriala, argitalpen honetan 5 lan-koaderno daude.
4.1. On egin! : gazi-gozoak ; 4.2. Jolas eta solas : harri, orri, ar ; 4.3. Ibilian-ibilian : ipuinak buruan, ibili munduan ; 4.4. Hartu emanetan : ipuin batean bezala ; 4.5. Olinpikoak gara! : olerkiak opari
2019/05/07
2019/06/26
LMH, 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2019ko deialdia; EIMA 1, 2020ko deialdia)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak