Euskara Lehen Hezkuntza : Lehen Hezkuntza 4 : irakaslearen gidaliburua - Ibarluzea, Miren; Landa, Ivan (Donostia : Erein, 2020)
Hezkuntza Sailak Heziberri 2020 egitasmoan argitaratu dituen dekretu, argibide eta oinarri metodologikoei eutsiz, material honen xedea da LHko 4 mailako ikasleek euskaraz izan beharreko komunikazio-gaitasunaren garapenean lagungarri izatea, kurtso horietako Euskara eta Literatura irakasgaiaren bidez.
2020/07/01
2020/07/01
Lehen Hezkuntza, 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2019ko deialdia; EIMA 1, 2020ko deialdia)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak