Gerra eta errepresioa Elgetan - Garai Bengoa, Juan Ramon; Murgizu, Iosuren; Garai, Hibai; Intxorta 1937 Kultur Elkartea (Elgeta: Intxorta 1937 Kultur Elkartea, 2016)
Egia, justizia eta nolabaiteko kalte-ordaina bilatu nahian, behar baino denbora gehiago isilpean gorde behar izan direnak plazaratuz, eta jende askoren laguntzari eta adierazpenei esker, dokumental hau argitaratu dute. Horrelakorik berriz gerta ez dadin, urratsa izango delakoan. Intxorta 1937 Kultur Elkarteak grabatutako dokumental honetan, gerra zibilean Elgetan gertatuakoa biltzen da.
Keywords: Euskadi -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Elgeta -- Historia -- 1936-1939; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak