Frakzioak : adibideak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Bideo honetan frakzioen adibideak ikusiko ditugu, ariketa batzuk eginez!
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak