Next Music Station: Kuwait / Bahrain - Muguruza, Fermin; Abusada, Jordi; Filmazpit; Talka Records & Films (2010)
Fermin Muguruzak Al Jazeera hedabidearentzat egindako dokumental sorta bat da Next Music Station. Bertan, hainbat herrialde arabiarretara bidaiatu ahal izango dugu, bertako musikaren nondik norakoak hobeto ezagutzeko; Libano, Siria, Aljeria, Tunez, Maroko, Egipto, Kuwait, Oman, Yemen eta Sudanera, besteak beste.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Musika -- Euskal Herria; Musika -- Kuwait; Musika -- Bahrain; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak