Bodymagnet (Frantzia : Janod)
Giza-anatomia ikasteko jolasa. Ikas itzazu gorputz atalak gozatzen zaren bitartean! 76 iman eta euskarri magnetiko bat gorputz atal desberdinen izenak ikasi eta osatzeko. Eskeletoa, organoak, giharrak eta gizakiaren gorputz atal ezberdinei buruzko informazioarekin 4 txartel ere ditu barne. Egurrezko hagatxo adierazlea dakar.
7-12 urte
Argibideak ingelesez, alemanez, nederlanderaz, gaztelaniaz, italieraz, errusieraz, danieraz, japonieraz, katalanez eta euskaraz.
Keywords: Giza gorputza; Giza anatomia; Jolas didaktikoak; Erreferentzia-materialak