Dobble infantil - Blanchot, Denis (Frantzia : Asmodee Group, 2018)
Behaketa eta erreflexu jokoa. Dobble jokoan 30 karta daude eta bakoitzak 6 sinbolo dauzka.
30 karta biribil
4 urtetik aurrera
Argibideak gaztelaniaz eta portugesez.
Keywords: Jolas didaktikoak