Animalien piramidea = Animal sobre animal = Animal Upon Animal = Tier auf Tier = Pyramide d'animaux - Bayer, Michael ([Donostia] : Elkar, 2005)
Animaliek izugarri gogoko dute beren ikuskizunik harrigarriena ematea: animalien piramide handia! Nork lortuko du krokodiloaren gainean pinguinoa ipintzea, pinguinoaren gainean ardia, ardiaren gainean sugea? Trikuak piramidearen gorenera igo nahi du, baina, altuera dela eta, zorabiatzen ari da. Kili-koloka dabilen pila egiteko jokoa. Aldaera bat dakar bakarrik jokatzeko.Joko honen bidez, irudimen espazialaren gaitasuna eta motrizitatea lantzen dira, baita esku-begi koordinazioa ere.
29 animalia zurezko, 1 sinboloak dituen dado bat, jokoaren jarraibideak.
4 urtetik aurrera
Jokoaren argibideak: euskaraz, gaztelaniaz, ingelesez, alemanez, frantsesez
Keywords: Jolas didaktikoak