Zakarruko - Lertxundi, Anjel; Olariaga, Antton (Donostia : Erein, 2020)
Inork ez du bere izenik gogoratzen, Zakarruko deitzen diote denek. Harroa omen da, egoskorra, beti kopetilun dago: petralduta bizi da bere buruarekin eta munduarekin. Baina Zakarruko benetan ote da hain pertsona zakarra?
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Giza harremanak; Eskola; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak