Segurtasun informatikoa - Aranburu Sukia, Aitziber; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2020)
Lan hau informatika-segurtasunaren inguruko hastapena da; batxilergoko ikasleei zuzendua, hain zuzen. Segurtasuna beste mailetan edo arloetan lantzen den gaia izan arren, gida honek eguneroko praktiketan oinarrituz azaltzen ditu haren inguruko xehetasunak. Izan ere, ikasleei gida hau erabilgarri eta entretenigarri gerta dakien, alderdi teorikoa azaltzeaz gain, ariketak eta probak proposatzen ditu.
2020/02/27
Batxilergoa, 2. maila
Erdi mailako hezkuntza zikloa, 1. maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak