Ingurumen-hezkuntzako programak eta herritarren zientzia - de la Puente Vadillo, Ixone; IRALE (Gasteiz) (Gasteiz : Irale, 2020)
Ingurumen-hezkuntzako programetan eta herritarren zientzian oinarritutako material didaktikoa da, eta eduki teorikoak eta jarduerak biltzen ditu. Webguneak Gasteizko udalak sustatzen dituen programak biltzen ditu: kontserbazio-programak, jarraipen- programak eta ingurumen-hezkuntzarako programak.
2020/02/27
Batxilergoa
DBH
Lanbide Heziketa
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak