Alzheimerra - Alcalde Mourente, Marta; IRALE (Gasteiz) ([S.l.] : Laneki, 2020)
Alzheimerrari buruzko hiru Power Point aurkezpen: Alzheimerra zer den, garapena eta zaintzailea; Alzheimerra duen pertsonarekin nola komunikatu; Alzheimerra duen pertsonarekin bizitzeko aholku orokorrak.
2019/09/12
Lanbide Heziketa, 1. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak