Zuretik ezpala - Artola, Fermin; IRALE (2008-2009 ikasturtea) (: Irale, 2009)
Badira bizitzan aldi baten bukaera eta beste baten hasiera mugatzen duten uneak. Gogoan ondo iltzatuta geratutakoak izaten dira horietako batzuk. Hala, erraz gogoratzen ditugu maiteari emandako lehen muxua, lanerako bidea hartu genuen estreineko eguna, gurasoenetik atera eta gure kontura bizi izaten jarri ginenekoa... Beste batzuk, aldiz, oharkabean joaten zaizkigu. Gerora konturatzen gara, halakoetan, une haiek ere mugarriak zirela....
2012/02/16
DBH, 1-4. mailak
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak