Gramatika lan-koadernoa : 18 C1 : sintaxia (Donostia : Elkar, 2020)
Euskara-ikaslearen gramatika praktikoa ikasmaterialaren lan-koadernoetako bat da liburuxka hau. Ikasmaterial osoak kontsulta-liburu praktikoa eta 20 lan-koadernoko sorta ditu, A1, A2, B1, B2 eta C1 mailatan.
2020/03/18
2020/03/18
C1
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
Keywords: Euskara -- Gramatika; Hizkuntzak ikasteko metodoak; EIMAk onetsitako materialak