Pérez sagutxoa - Canyelles, Anna; Calafell, Roser; Maramara taldea (Barcelona : La Galera, 2020)
Txirrinak jotzen, hortz bat erortzen! Kasu berri bat Perez sagutxoarentzat. Baina gaur oso nekatuta dago; Utziko du lana biharko. Sagutxoaren gurasoek entzuten diote: ezin da ume bat oparirik gabe utzi!
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Perez Sagutxoa (Fikziozko pertsonaia) -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura