Bitartean etxetik ikasten : Naturaz gozatzen! : munduaren birak : gizarte zientziak [6-8 urte] : 2020ko ekainak 17 - Tubilla Artetxe, Karmele; Gil Izagirre, Ane; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2020)
Ikasleak etxean ditugun egoera berezi honetan, ETB3 katea Etxetik Ikasten saioa emititzen hasi da. Gizarte zientzietako klaseak. Atal honetan: "Naturaz gozatzen!".
Material hau EITBko webgunetik ekarri da
6-8 urte
Keywords: Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Haur eta Gazteentzako Literatura