Dinamika ariketak 3 : plano ebakia +polea + 2 gorputz - Fisikasi ([S.l.] : Fisikasi, 2019)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: dinamika ariketak 3: plano ebakia + polea + 2 gorputz.
BATX, 1. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak