Gizarte Zientziei Aplikatutako Matematika : matrizeak (III) - Fisikasi ([S.l.] : Fisikasi, 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: matrizeak. (Selektibitatea, uztaila 2018).
BATX, 2. maila
Keywords: Selektibitate-azterketa -- Matematika -- (2018ko deialdia); Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Unibertsitatera sartzeko ebaluazioa (USE)