Gizarte Zientziei Aplikatutako Matematika : matrizeak (II) - Fisikasi ([S.l.] : Fisikasi, 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: matrizeak eta ekuazio sistemak. (Selektibitatea, ekaina 2018).
BATX, 2. maila
Keywords: Selektibitate-azterketa -- Matematika -- (2018ko deialdia); Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Unibertsitatera sartzeko ebaluazioa (USE)