Gizarte Zientziei Aplikatutako Matematika : programazioa lineala (II) - Fisikasi ([S.l.] : Fisikasi, 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: programazio lineala. (Selektibitatea, uztaila 2019, A1 ariketa)
BATX, 2. maila
Keywords: Selektibitate-azterketa -- Matematika -- (2019ko deialdia); Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Unibertsitatera sartzeko ebaluazioa (USE)