Konstelazioak - Lesa-Brown, Carolina; Arnau Ardid, David; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2017)
Liburu honetan zeruari erreferentzia egiten dion guztia topatuko duzu, ikusten dena eta inspiratu dituen artelanak eta elezaharrak barne: marrazkiak zeruan; zergatik egiten dute distira izarrek?; pleiadeak; arteko izarrak; Eguzkia, izar berezia; planetak; existitzen dira izar iheskorrak?; ilargiaren aurpegiak; izar mordoa; Unibertsoa espiatzea; eta Zerua ikertu duten zientzialariak.
2017/02/03
HH 4 urte
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Erreferentzia-materialak