Txerrikume pirata - Funke, Cornelia; Kerstin, Meyer; Garikano, Anton (Donostia : Elkar, 2007)
Itsaso zabalean zihoazela, Jule txerrikumea marruka hasi zen, isats kiribilean marrazo batek hozka egin balio bezala. Orduan, zalapartan, mastako sareari muturrarekin heldu et itsasora bota zuen. Baina uretatik atera zutenean, sareak distira egin zuen, urrez eta zilarrez beteta.
8 urtetik aurrera (gorria)
Das Pirateschwein
Keywords: Itsaslapurrak; Haur eta Gazteentzako Literatura