Bitartean etxetik ikasten : Aro modernoa : munduaren birak : gizarte zientziak [8-10 urte] : 2020ko ekainak 3 - Tubilla Artetxe, Karmele; Gil Izagirre, Ane; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2020)
Ikasleak etxean ditugun egoera berezi honetan, ETB3 kateak Etxetik Ikasten saioa emititzen hasi da.Egunero ordu laurden bat eskainiko diogu irakurketaren ulermenari. Testu ezberdinak izango dira landuko direnak. Saiatuko gara egunean jorratzen den arloarekin zerikusia izatea. Ipuina: "Aro modernoa".
Material hau EITBko webgunetik ekarri da
8-10 urte
Keywords: Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Haur eta Gazteentzako Literatura